Scroll Top

Managed Services

5iX data levert (big)dataoplossingen aan voor het MKB tot aan grote ondernemingen. Kortom wij maken (big)dataoplossingen betaalbaar en toegankelijk voor alle ondernemingen.
Managed Services

5iX Core business is het leveren van Managed Services aan het MKB tot aan Enterprise. Wij beheren Hoofdzakelijk Remote Linux, Windows Servers, netwerk componenten en Diverse applicatie’s voor een betaalbare en een toegankelijke prijs voor alle ondernemingen. Vanzelfsprekend stellen wij hoge eisen aan service, beveiliging en kwaliteit.

Neem gerust contact op, voor een vrijblijvend gesprek om te bekijken wat wij voorelkaar kunnen betekenen.

 

uitproberen?

Wij kunnen u dit al kleinschalig betaalbaar aanbieden door onze automatiserings kennis.

Voordelen
 • Snel resultaat zonder investering in infrastructuur.
 • Deze oplossing heeft lage kosten.
Nadelen
 • Er geldt een limiet aan de grootte van de oplossing. Indien meer resources nodig zijn dan kan er overgestapt worden naar eenĀ  eigen rack of groter.
 • Schalen kan tot een bepaalde hoogte op ons gedeelde platform, overstappen op een eigen hosting platform is dan nodig wat wij u kunnen leveren.

Cloud

Sommige Managed Services vereisen een remote locatie of het nu Azure, AWS, Google of onze eigen Cloud is wij kunnen u helpen.

Voordelen
 • U heeft een eigen domein / omgeving.
 • Uw platform is makkelijk overdraagbaar.
 • Uw platform is schaalbaar, dus dit kan groeien.
Consultancy

Wij bieden ook (Remote) Consultancy aan door onze IT experts, Dit kan al vanaf 1 dag deel tot maanden.

WIj hebben een uitgebreid netwerk van engineers, mochten wij de juiste kennis niet in huis hebben dan zijn wij daar uiteraard eerlijk over maar daar stopt onze service echter niet.

Vragen over Managed services?

  Of Bel Ons
  085-3018058

  Email: verkoop@5ix.nl

  Openingstijden

  Maandag tm Vrijdag: 08:30 – 17:00

  Privacy Preferences
  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.